MÜSİAD Kayseri Şubesi, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’a “Türkiye Yüzyılı Tarım İnovasyon Ödülü”nü takdim etti. Türkiye Yüzyılı’na katkı sağlayan kişi ve kuruluşları onurlandırmak amacıyla düzenlenen törende ödülü MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı verdi.
Tören, bir balo merkezinde gerçekleşti ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, milletvekilleri, belediye başkanları, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri ile sanayici ve iş insanlarının katılımıyla gerçekleşti. Törende aynı zamanda, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, hayırseverler, sanayici ve iş insanları, Milli Sporcu Mete Gazoz, Paralimpik Sporcu Sevilay Öztürk ve kadın üreticilere ödüller verildi. Ödülü alan Recep Bağlamış, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetimini tebrik ederek, “Kayseri Ticaret Borsası olarak bu ödülle onurlandırılmak bizi çok mutlu etti” dedi.
Bağlamış, Kayseri Ticaret Borsası olarak tarımda inovasyon kültürünü geliştirmeye devam ettiklerini ve ekonomiye yeni ürünlerin kazandırılması konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca tarım ve tarım teknolojilerinde iş insanlarının ve girişimcilerin başarılarıyla gurur duyduklarını vurgulayarak, “Bu olumlu enerji, ülkemizin geleceği için umut veriyor ve bizi daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Bu nedenle, tüm kurum temsilcilerine, iş insanlarına ve genç girişimcilere teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
