Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Kayserili sporcudan 6 altın madalya

    Gaziantep’te düzenlenen yüzme yarışmalarında 6 altın madalya kazanan Talas Spor Kulübü sporcusu Ecrin Bütün, İstanbul finallerine katılma hakkı elde etti. Ecrin, 3 barajı aşarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Safiye Kayabal, sporcusunun gelecek müsabakalarda da altın madalya için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

    Gaziantep’te düzenlenen yüzme yarışmalarında

    Gaziantep’te düzenlenen Para Yüzme ve DEAF Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Vize Yarışmaları’na katılan Talas Spor Kulübü sporcusu Ecrin Bütün, 6 altın madalya kazanarak İstanbul’da yapılacak finallere gitmeye hak kazandı.

    Talas Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Safiye Kayabal, Para Yüzme ve DEAF Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Vize Yarışmaları’nda yer alan Ecrin Bütün’ün 6 farklı kategoride Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandığını belirtti. Ecrin Bütün, 100 m serbest, 100 m kurbağalama, 150 m ferdi karışık, 200 m serbest, 50 m sırt üstü ve 50 m serbest kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak toplamda 6 altın madalya elde etti.

    Ayrıca Ecrin Bütün, 3 farklı barajı geçerek İstanbul’da düzenlenecek olan final yarışmalarına katılma hakkı elde etti. Antrenör Safiye Kayabal, ellerinin emeğinin karşılığını aldıklarını ifade ederken, “Ecrin, kısa sürede önemli başarılar elde etti. İstanbul’daki final yarışmalarında da sporcumuzun altın madalya kazanması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”