Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Kazada hayatını kaybeden öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

    Adıyaman Lisesi’nde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Burak Bal, trafik kazasında hayatını kaybetti. Vali, Emniyet Müdürü ve vatandaşlar katıldığı cenaze töreninde Bal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

    Adıyaman Lisesi'nde görev yapan

    Adıyaman şehrinde geçen gece meydana gelen trajik bir kazada hayatını kaybeden öğretmen Burak Bal, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
    Adıyaman Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan ve 3 çocuk babası olan 38 yaşındaki Burak Bal, Gölbaşı istikametinden Adıyaman istikametine seyir halindeyken otomobilin kontrolünü kaybetti. Otomobil, Şanlıurfa yol ayrımı kavşağı yakınlarında şarampolde bulunan trafik levhası direğine çarptı ve Burak Bal kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada hurda haline gelen araçtan çıkarılan Bal’ın cenazesi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
    Morgdaki işlemlerin ardından Burak Bal’ın cenazesi, yakınları tarafından alınarak Adıyaman Yeni Mezarlık Camii’ne götürüldü. Cenaze törenine, Adıyaman Valisi Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Alper Uzman, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Adıyaman Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Faysal Ergezen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından öğretmen Burak Bal’ın cenazesi, Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”