Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Buzun satrancında EİT oscarları sahiplerini buldu

    Erzurum’da düzenlenen EİT 2025 Kış Spor Oyunları’nda curling müsabakaları sona erdi. Kuzey Yamacı Spor Kulübü birinci oldu. Ödülleri AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve diğer yetkililer takdim etti.

    Erzurum'da düzenlenen EİT 2025

    EİT 2025 Kış Spor Oyunları’nda Curling müsabakaları sona erdi ve zafer Kuzey Yamacı’nın oldu.
    Erzurum’un ‘2025 Turizm Başkenti’ ilan edilmesiyle düzenlenen Kış Oyunları’nda Curling müsabakaları sona erdi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi. Turnuvada birinci olan takım Kuzey Yamacı Spor Kulübü oldu. İkinciliği Çığ Spor elde ederken, EİT Curling karşılaşmalarında üçüncü sırayı Akdağ Spor Kulübü, dördüncü sırayı ise Erzurum Curling takımı aldı.
    Ödül töreninde birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupalarını ve madalyalarını AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile EİT Koordinatörü Muharrem Çığlık takdim ettiler.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”