Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönen’deki servis kazası sonrası Vali Ustaoğlu’ndan hastane ziyareti

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Taştepe mevkiinde Adin Fabrikası’na ait servis aracının devrilmesi sonucu ağır olmak üzere 26 işçi yaralandı. Vali İsmail Ustaoğlu, yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve tedavi sürecini yakından takip edeceklerini belirtti. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki Taştepe mevkiinde Adin Fabrikası'na ait servis aracının

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Taştepe mevkiinde meydana gelen kaza sonucu Adin fabrikasına ait 10 S 28088 plakalı servis aracı, yağışlı hava nedeniyle devrildi ve içinde bulunan 26 işçi yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Vali İsmail Ustaoğlu, kaza sonrası yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Vali Ustaoğlu, öncelikle Gönen Devlet Hastanesi’nde yaralıları ziyaret etti ve daha sonra Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören diğer yaralıları da ziyaret etti. Ziyaretlerinde geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ustaoğlu, “Yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için gerekli tüm önlemler alınacaktır. Tedavi süreçlerini yakından takip ediyoruz,” açıklamasında bulundu.
Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”