SASKİ, 15 Temmuz Camili Mahallesi’ne içme suyu sağlayan hatta meydana gelen arıza için gece boyunca aktif bir şekilde müdahale etti. Sabahın erken saatlerine kadar süren çalışma sonucunda ekipler, hat üzerindeki sorunu 05.00’te gidererek bölgeye su sağladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), alt yapı hatlarında meydana gelen aksaklıklara anında müdahale etmek amacıyla 24 saat aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Dış etkenler ve basınç gibi faktörlerden kaynaklanan arızalar, abonelerin günlük yaşamlarını en az seviyede etkileyecek şekilde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Dün gece yaşanan 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeki su hattı arızasına hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler, sabaha kadar yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik ekiplerin özverili çabaları sayesinde arıza kısa sürede giderilerek bölgeye su sağlandı.
SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, gece boyunca devam eden çalışmaları sahada bizzat denetledi. Turan, yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Camili Mahallesi’nde yaşanan içme suyu hattı arızasına ekiplerimiz hızla müdahale etti. Bölge sakinlerinin zarar görmemesi için gece boyunca çalışarak arızayı giderdik. Alt yapı hatlarımızı düzenli aralıklarla kontrol ediyoruz. Benzer durumlarda hızlı müdahale için ekiplerimiz her zaman hazır beklemektedir” dedi.
