AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, sosyal medya platformunda yaptığı duyuruda, 7. Olağan Kongre’de Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevinin Yusuf İbiş’e devredileceğini açıkladı.
İnan, paylaşımında, “Geleceğimizi şekillendirecek önemli rolü üstlenecek olan Yusuf İbiş’e Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini emanet ediyoruz. Önemli görevimizi yerine getirmenin gururunu yaşarken, İbiş kardeşimizin bayrağı en iyi şekilde taşıyacağına olan inancımızla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gençliğe verdiği destekten ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, partiye girişinden itibaren üstlendiği görevleri hatırlatan İnan, birlikte yürüdüğü arkadaşlarına teşekkür ederek, “AK Parti Gençlik Kolları’nda yürüttüğüm görevlerle beraber, bu kutlu davada benimle olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Son olarak, AK Parti Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi’ne değinen İnan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşecek olan kongre, 27 Ocak tarihinde Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Gençliğe ‘Türkiye’ye Yön Ver’ çağrısı yaparak, kongrede tüm dostlarımızı ve büyüklerimizi ağırlamaktan gurur duyacağız. Kongremizin, ülkemize, milletimize ve gençliğimize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.
