Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunusemreli minikler karne heyecanı yaşadı

Yunusemre Belediyesi’ne bağlı okul ve sanat merkezlerinde eğitim gören minikler karnelerini alırken Belediye Başkanı Semih Balaban miniklerle bir araya gelerek karnelerini dağıttı. Başkan Balaban, öğrencilere tatilde eğlenirken öğrenmeyi de ihmal etmemelerini önerdi ve başarılar diledi.

Yunusemre Belediyesi'ne bağlı okul ve sanat merkezlerinde eğitim gören minikler

Minikler Yunusemre Belediyesi’ne ait anaokulu ve çocuk kültür sanat merkezlerindeki eğitimlerinin ardından karnelerini teslim aldı. Karnelerini alan öğrencilere Belediye Başkanı Semih Balaban eşlik etti. Özel Manisa Yunusemre Anaokulu’nda 60, Muradiye, Güzelyurt, Barbaros ve Kaynak Mahallesi’ndeki çocuk kültür sanat merkezlerinde ise 240 öğrenci mutlu bir gün geçirdi. Başkan Balaban, öğrencilerle ve aileleriyle bir araya gelerek karnelerini dağıttı. Miniklerle keyifli sohbetler eden Başkan Balaban, öğrencilerin isteklerini dinledi.
Eğitimci Başkan, öğrencilere ikinci yarıyıl için başarılar dileyerek tatil sürecinde verimli vakit geçirmelerini önerdi. Balaban, “Sevgili çocuklar, dinlenmeyi ihmal etmeden tatilinizi iyi değerlendirin. Kitap okumanın, hayal gücünüzü güçlendirmenin ve dünyayı keşfetmenin en güzel yolu olduğunu unutmayın. Tatilinizi eğlenerek ve öğrenerek geçirmenizi tavsiye ederim. İkinci yarıyılda da başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Her zaman yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”