Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Güçleniyor: Yeni İsimler Açıklandı!

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sağlık hizmetlerini

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sağlık hizmetlerini daha da geliştirmek adına uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son yapılan atamalarla birlikte, Ruh Sağlığı Hastalıkları ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalları’na iki yeni öğretim üyesi katıldı.

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Öğr. Gör. Dr. Nurullah Büyükgül, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’na atanırken; Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Öğr. Gör. Dr. Didem Kılıç, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı kadrosuna dahil oldu. Yeni atanan öğretim üyeleri, hasta kabulüne başlayarak hastanenin hizmet kalitesine katkıda bulunacak.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, hastane kadrosundaki eksikliklerin giderilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Hedefimiz, sağlıkta kaliteyi artırmak ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak. Göreve başladığımızdan bu yana 27 öğretim üyesi ve 73 asistanımız kadromuza dahil oldu. Yeni atanan hekimlerimiz, hastanemizin güçlü yapısını destekleyecek. Sağlık Bakanlığı’na destekleri için teşekkür ediyoruz”dedi.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde anne ve bebek sağlığı alanında önemli bir
Sıradaki Haber Hastanede Uzman Kadro Artıyor