Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yetenek taraması Şubat ayında başlıyor

Afyonkarahisar’da Şubat ayında okullarda düzenlenecek yetenek taraması toplantısında İl Müdürü Kasapoğlu, programın gençlerin spor yeteneklerini belirleme ve yönlendirme açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen proje, ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin potansiyellerini keşfetmeyi hedefliyor.

Afyonkarahisar'da Şubat ayında okullarda düzenlenecek yetenek taraması toplantısında İl Müdürü

Afyonkarahisar’da, Şubat ayında okullarda başlayacak olan yetenek taraması için bir toplantı gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun başkanlığında, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve antrenörlerin katılımıyla bir araya gelindi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) arasında yapılan anlaşma doğrultusunda hayata geçirilen program, ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinden yetenekli olanları belirleyerek spor alanına yönlendirmeyi hedefliyor.
Toplantıda, Türkiye genelinde uygulanacak olan Sportif Yetenek Taraması Programı detaylı bir şekilde ele alındı. İl Müdürü Kasapoğlu, programın çocukların spor yeteneklerini belirleme ve doğru yönlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Gençlerimizi spora kazandırmak adına Yetenek Taraması Programı son derece kıymetli bir çalışmadır. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen bu proje sayesinde birçok çocuğumuzun spor potansiyelini keşfetme fırsatı buluyoruz. Özellikle ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılan bu tarama, erken yaşta yetenek keşfi açısından hayati bir rol oynamaktadır.”

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”