Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kütahya Belediyesi’nde Halk Günü

Kütahya Belediyesi Halk Günü Toplantısı, Başkan Eyüp Kahveci yönetiminde vatandaşların ilgiyle katıldığı bir etkinlik. Talepler dinleniyor, çözüm için adımlar atılıyor. Vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek toplantıların devam etmesini istiyor.

Kütahya Belediyesi Halk Günü Toplantısı, Başkan Eyüp Kahveci yönetiminde vatandaşların

Kütahya Belediyesi’nin düzenlediği Halk Günü Toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında gerçekleşti. Toplantı her Cuma günü saat 10.00 ile 12.00 arasında düzenlenmekte olup, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Başkan Kahveci’nin yönettiği toplantıda, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşların talepleri ve önerileri dikkatle dinlendi. Başkan Kahveci, gelen konuların çözümü için ilgili birimlere yönlendirildiğini ve gerekli çalışmaların hızla başlatılacağını açıkladı.

Toplantıya katılan vatandaşlar, Halk Günü uygulamasından memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür buluşmaların devam etmesini istediklerini belirttiler. Kütahya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, vatandaşların talep ve önerilerine doğrudan odaklanarak bu yaklaşımını sürdüreceğini vurguladı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”