Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir araç kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve diğer bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da yol kenarındaki tarlaya savruldu ve hurdaya döndü.
Olay, Buldan ilçesi Bölmekaya Mahallesi Denizli-Manisa karayolunda gerçekleşti. İddialara göre, Manisa istikametine seyir halinde olan E.Ö. yönetimindeki 20 ES 099 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Denizli istikametinde seyreden E.Y. idaresindeki 20 ADG 274 plakalı araçla çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan E.Y., A.Y., S.Y. ve E.Ö. hafif sıyrıklarla kurtulurken, F.K. adlı şahıs yaralandı.
Olay yerine, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde müdahalede bulunarak ardından hastaneye sevk etti. F.K.’nin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı, durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
