Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahramanmaraş’ta alt yapıya 12 milyon liralık yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde, şehirde gerçekleştirilen altyapı yatırımlarıyla modernizasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor. Deprem sonrası ağır hasar alan sistemler, 12 Milyar TL’lik kaynakla güçlendirilerek şehrin geleceği için önemli bir adım atıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde, şehirde gerçekleştirilen

Kahramanmaraş Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde şehre tahsis edilen 12 Milyar TL’lik fonla 11 ilçedeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubat depremlerinin ardından, yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası için yatırımlarını artıran belediye, altyapı projelerine odaklanmaya devam ediyor.
Depremde zarar gören altyapı sistemlerini güncelleme hedefiyle başlatılan projeler, şehir genelinde önemli bir değişim yaratıyor. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısının güçlendirilmesini içeren yatırımlar, Kahramanmaraş’ın geleceğini korumayı amaçlıyor.
Başkan Görgel, “Depremde zarar gören tüm altyapı hatlarını yeniliyor, yeni yerleşim bölgelerine modern şebeke hatları ekliyoruz. Kurulan altyapı sistemleri, şehrimizin 100 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte. Alt ve üst yapılarıyla geleceğe güvenle bakan Kahramanmaraş için birlikte çalışıyor, çalışmalara devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”