Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutlu’nun caddeleri daha güzel bir görünüme kavuşuyor

Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesi’nde aydınlatma direği montajı gerçekleştirerek kenti daha modern hale getiriyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, çalışmanın vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesi'nde aydınlatma direği montajı gerçekleştirerek kenti daha

Turgutlu Belediyesi, şehrin genelinde modern bir yapı oluşturmak için çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi ve Eski Manisa Yolu’nda aydınlatma direği montaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehri daha çağdaş ve güzel hale getirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çerçevede, geçtiğimiz dönem Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Turgutlu Belediyesi’ne devredilen Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi ve Eski Manisa Yolu’nda aydınlatma direği montaj çalışmalarını yürütüyor. Yenilenen aydınlatma direkleri, caddeye daha estetik bir görünüm kazandırıyor.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için şehrimizin her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi ve Eski Manisa Yolu’nda gerçekleştirdiğimiz montaj çalışmalarıyla bu bölgeler, daha parlak ve modern bir görünüme kavuşacak. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”