Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzincan’da Kayakla Oryantiring Türkiye Şampiyonası

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde 01-02 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan Kayakla Oryantiring Türkiye Şampiyonası’na 9 ilden 10 kulüp ve 75 sporcu katılacak. İki gün sürecek yarışmada dereceye giren sporcular, Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde 01-02 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan Kayakla

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde bulunan Dumanlı Yaylası Tabiat Parkı, 01-02 Şubat 2025 tarihlerinde Kayakla Oryantiring Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.
Yarışmaya 10 kulüp ve toplamda 75 sporcu, 9 farklı ilin takımıyla katılacak. İki gün sürecek şampiyona, ilk gün orta mesafe yarışlarıyla başlayacak ve ikinci gün sprint yarışlarıyla devam edecek.
İki gün boyunca her gün madalya törenleri düzenlenecek. Toplam puanlama sonucunda dereceye giren takımlar, kupa töreni ile ödüllendirilecekler.
Yarışmada başarılı olan sporcular arasından seçilecek olanlar, Kayakla Oryantiring Milli Takımı’nı oluşturacaklar. Milli Takım, Mart ayında Finlandiya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”