Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atakum Belediyesi personeline ilk yardım eğitimi

Atakum Belediyesi, personeline afet bilinci kazandırmak amacıyla sertifikalı ilk yardım eğitimi düzenledi. Eğitim, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verildi ve acil durumlarda müdahale yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi. Eğitimlerin sürdürüleceği belirtildi.

Atakum Belediyesi, personeline afet bilinci kazandırmak amacıyla sertifikalı ilk yardım

Samsun’un Atakum Belediyesi, personeline afet bilinci kazandırmak amacıyla düzenlediği eğitim programı çerçevesinde sertifikalı ilk yardım eğitimi gerçekleştirdi.

Atakum Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, “ilk yardım hayat kurtarır” prensibinden hareketle, belediye çalışanlarına yönelik sertifikalı ilk yardım eğitimleri düzenledi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İl Ambulans Başhekimliği 112 Acil Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde, acil durumlarda doğru müdahale, ilk yardım uygulamaları ve temel yaşam desteği uygulamalı olarak aktarıldı. Eğitim semineri, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi ve ardından katılımcıların soruları yanıtlandı.

Eğitimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Atakum Belediyesi yetkilileri, “Bugün Samsun Sağlık İl Müdürlüğü uzmanlarının düzenlediği seminerle, ilk yardım uygulamalarına dair temel bilgiler ve genel prensipler uygulamalı olarak sunuldu. Personelimizi kriz anlarında doğru ve etkin müdahale konusunda bilgilendirmek, ayrıca afet bilinci oluşturmak hedefindeyiz. Bu kapsamda eğitimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir” şeklinde açıklamada bulundu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”