Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aniden bastıran kar ekipleri harekete geçirdi

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kar küreme ve tuzlama çalışmaları, belediye ve karayolları ekipleri tarafından sürdürülüyor. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu, yağışın devam etmesi bekleniyor.

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kar

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde etkileyici bir şekilde yoğunlaşan kar yağışı, ulaşımda sorunlara yol açtı. Belediye ve karayolları ekipleri, kar temizleme ve tuzlama faaliyetlerine kesintisiz olarak devam ediyor.

İlçede, yoğun kar yağışı nedeniyle yollar tamamen karla kaplandı. Özellikle yüksek bölgelerde kar kalınlığı 15 santimetreye kadar çıkmış durumda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamalara göre, bölgedeki kar yağışının gün boyunca sürmesi bekleniyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması için kar küreme ve tuzlama işlemlerini aralıksız gerçekleştiriyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”