Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavaklıdere’nin 73 yıllık sevdası gençlere ışık tutuyor

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde, İzzet ve Fatma Sarıoğlu çifti, 73 yıllık evlilikleriyle genç nesillere umut veriyor. Kaymakam Ali Argama, “Vefa Çınarları” projesi kapsamındaki ziyaretlerinde, evliliğin sırrının sevgi ve sabır olduğunu vurguladı.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde, İzzet ve Fatma Sarıoğlu çifti, 73 yıllık

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde, tam 73 yıldır evli olan İzzet ve Fatma Sarıoğlu çifti, sevgi, sadakat ve sabrın örneği olarak genç nesillere ilham vermeye devam ediyor.

2025 Aile Yılı kapsamında Kavaklıdere Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Vefa Çınarları: Bir Ömür El Ele” projesi çerçevesinde, Kavaklıdere Kaymakamı Ali Argama, beraberindeki heyet ile birlikte ilçenin en uzun süre evli kalan çifti olan Sarıoğlu ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, çiftin yıllara karşı direnen evlilikleri kutlandı ve bu köklü birliktelik onurlandırıldı.

Mutluluklarının kaynağını sabır, sevgi ve anlayış olarak ifade eden Sarıoğlu çifti, gençlere “Birbirinizi sevin, sabırlı olun. Hayat, paylaştıkça güzelleşir.” mesajını iletti.

Kavaklıdere Kaymakamlığı, aile bağlarını güçlendirme, geçmiş değerleri yeni nesillere aktarma ve “Aile Yılı” çerçevesinde farkındalık oluşturma amacıyla bu tür etkinliklerin süreceğini duyurdu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”