Sosyal medya üzerinden yayınladığı “Dostlarla Muhabbet” programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Mustafa Yıldırım, bu hafta 150. bölümüyle sevenleriyle buluştu.
150. programa özel olarak hazırlanan etkinlikte, Bozkırın Tezenesi olarak anılan büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın unutulmaz türkülerine yer verildi. Program, hem bölgemizden hem de dünyanın dört bir yanında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü.
Program sonrası kısa bir açıklama yapan Mustafa Yıldırım, duygularını şu sözlerle ifade etti:
“150 hafta boyunca dostlarımızla gönül köprüleri kurduk. Bugün de Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş ustamızın eserleriyle bu köprüyü daha da güçlendirdik. Gönül veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. ‘Dostlarla Muhabbet’ bizim ortak hikâyemizdir. İnşallah nice nice programlarda yine birlikte olacağız”dedi.