Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Girişimcilik Maratonu 2025’te başarılı girişimcilere ödülleri takdim edildi

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle organize edilen Girişimcilik Maratonu 2025, geleceğin girişimcilerini ödüllendirdi. Programda Kabinova birincilik ödülünü, Neuronova ikincilik ödülünü ve Lumifarm ise üçüncülük ödülünü kazandı. Geleceğin başarılı girişimcileri, hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı buldu.

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle organize edilen Girişimcilik

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle düzenlenen Girişimcilik Maratonu 2025, 3 gün boyunca devam eden bir etkinlik oldu ve geleceğin başarılı girişimcilerine ödüller verildi. Program, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleşti ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Resul Kara tarafından açılış konuşması yapıldı. Kara, etkinliğin 2016 yılından bu yana “Girişimcilik Maratonu” adı altında 5 binden fazla girişimcinin katıldığı ve önemli fırsatlar sunduğu bir etkinlik haline geldiğini belirtti. 48 saatlik bir süreçte olgunlaşan iş fikirlerinin ticarileşmeye ilk adımını attığını vurgulayan Kara, etkinliğe 67 farklı üniversiteden 478 başvurunun yapılmış olmasının önemini vurguladı. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir de girişimciliğin Türkiye’nin gelişiminde büyük rol oynadığını ve bu tür etkinliklerin yeni markaların ortaya çıkmasına ve yatırımların çekilmesine katkı sağladığını söyledi.

Etkinlik kapsamında 15 takımın sunumlarına geçildi ve eğitimlerle birlikte inovatif fikirlerini iş modeline dönüştüren öğrenciler ödüller için yarıştı. Geçen yılın finalistlerinden Kapsül Kuluçka Merkezi Ön Kuluçka Programına kabul edilen takımlar, yatırımcılara sunumlarını gerçekleştirdi ve ardından ödül töreni düzenlendi. Jüri değerlendirmesi sonucunda Kabinova iş fikri 100 bin TL’lik birincilik ödülünü, Neuronova fikri 75 bin TL’lik ikincilik ödülünü, Lumifarm fikri ise 50 bin TL’lik üçüncülük ödülünü kazandı.

Girişimcilik Maratonu 2025, geleceğin girişimcileri için yenilikçi fikirlerini hayata geçirme fırsatı sunarak yeni başarı hikayelerine ve farklı projelere imza atma şansı verdi.

Orta ve Batı Karadeniz Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 3. Koordinasyon Toplantısı,
Sıradaki Haber Karabük Teknokent Bölgesel Koordinasyon Toplantısı’na ev sahipliği yaptı