Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Nasır Hastanesi’ne saldırdı: 1 gazeteci hayatını kaybetti

Gazze’deki İsrail saldırısında bir gazeteci öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı Nasır Hastanesi’ne yapıldı ve İsrail ordusu saldırıyı doğruladı. Hamas’ın hastaneyi komuta üssü olarak kullandığı iddia edilerek saldırı savunuldu.

Gazze'deki İsrail saldırısında bir gazeteci öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus şehrindeki Nasır Hastanesi’ne yapılan saldırıda bir gazeteci öldü, birçok kişi yaralandı. İsrail ordusu, Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdürürken bir kez daha Nasır Hastanesi’ni hedef aldı. Yerel yetkililere göre, İsrail ordusu hastanenin yanık bölümüne saldırdı. Geçen ay hastanenin dışındaki bir medya çadırını hedef alan önceki saldırıda yaralanan Gazeteci Hasan Eslaih hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Saldırının dehşet anları amatör kameralarca kaydedildi.
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) saldırıyı doğrulayarak, Hamas’ın Nasır Hastanesi’ni komuta merkezi olarak kullandığını iddia etti. Sivillerin zarar görmemesi için saldırının hassas bir şekilde planlandığı belirtildi. Açıklamada, “IDF ve Shin Bet, Hamas tehdidine karşı mücadelesini sürdürecek ve İsrail vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için önlem alacaktır” denildi.
İsrail ordusu daha önce de Nasır Hastanesi’ni hedef almış, en az 2 kişinin öldüğü saldırıda birçok kişi yaralanmıştı.

Venezuela Meclis Başkanı Jorge Rodríguez, son depremlerde ölenlerin sayısının bin
Sıradaki Haber Venezuela’daki depremlerde can kaybı bin 943’e yükseldi