Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD, Suudi Arabistan ve Suriye liderleriyle görüştü

Erdoğan, Trump, bin Selman ve Şara çevrim içi toplantıda bölgesel iş birliğini ele aldı. Trump’ın Suriye’ye yaptırımların kaldırılması kararı önemli bulundu. Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadeleye destek vereceğini vurgularken, iş birliğinin bölgesel istikrara katkı sağlayacağını belirtti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, online bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya katılan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden bölgesel gelişmeleri ve Suriye’ye uygulanan yaptırımların kaldırılmasını ele aldı. Erdoğan, Trump’ın Suriye’ye karşı uyguladığı yaptırımların kaldırılmasının tarihi bir adım olduğunu belirterek, bu kararın diğer yaptırım uygulayan ülkelere örnek olacağını ifade etti. Türkiye’nin, özellikle DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı Suriye hükümetine destek vermeye devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, bölgesel istikrarın sağlanması için iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı