Çiçekdağı ilçesinde uzun süredir kapalı olan Adliye binasının yeniden açılması için yürütülen girişimler sonuç verdi. Müjdeli haberi, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.
Milletvekili Erkan açıklamasında, “Uzun süredir yürüttüğümüz görüşmeler ve girişimler neticesinde, Çiçekdağı Adliyesi’nin yeniden açılması kararı alınmıştır. Bu süreçte emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Adliyenin yeniden açılması, ilçemizin hukuki ihtiyaçlarının yerinde ve etkin bir şekilde karşılanmasına olanak sağlayacaktır.” ifadelerine yer verdi.
Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu da paylaşımı alıntılayarak, “Çiçekdağı bunu unutmaz. Minnettarız Sayın Vekilim.” sözleriyle teşekkür etti.