Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hem kaliteli hem hesaplı: Vatandaşlar bu fuara akın etti

Adalet Bakanlığı’nın Kırıkkale’de düzenlediği ilk İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla büyük ilgi gördü. Hükümlü ve tutukluların ürettikleri yöresel lezzetler fuarın en dikkat çekenlerinden oldu. Fuar, ziyaretçilere 28 Mayıs’a kadar kapılarını açmaya devam edecek.

Adalet Bakanlığı'nın Kırıkkale'de düzenlediği ilk İşyurtları Ürün ve El Sanatları

Kırıkkale’de Adalet Bakanlığı tarafından ilk kez düzenlenen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, geniş katılımla karşılandı. Fuarda, Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu’nun ürünleri sergilendi. Yerli ürünler arasında öne çıkan yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalar, ziyaretçilerin ilgisini çekti. Fuar, 28 Mayıs tarihine kadar Cumhuriyet Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.
Fuarda öne çıkan ürünler arasında Kahramanmaraş’tan kesme dondurma, Adana’dan acılı şalgam, Gaziantep’ten fıstıklı baklava, Tokat’tan salamura yaprak, Kütahya’dan el yapımı porselenler ve Konya Ereğli’den geleneksel kilimler bulunuyor. Ziyaretçiler, fuardaki ürünlerin kalitesi ve fiyatlarının uygunluğundan memnuniyetlerini dile getiriyor.
Fuarı gezen Aybüke Özüker, Adana dürümlerin ve acılı şalgamın lezzetinden övgüyle bahsederek organizasyonu takdir etti. Diğer bir ziyaretçi Nursena Dağ ise, Kırıkkale’de böyle kapsamlı bir etkinliğin düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Kamile Coşkun ise, fuarın temiz, düzenli ve ekonomik açıdan avantajlı olduğunu belirtti. Fuarda sergilenen ürünlerin lezzetli olduğunu vurgulayan Elif Batman, organizasyonun başarılı olduğunu dile getirdi.
Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Semih Yağlı, ürün ve atmosferin kalitesinden övgüyle söz etti. Fuar alanını beğendiğini belirten Emir Yağlı, Kahramanmaraş’ın meşhur dondurmasını övmekten geri kalmadı. Naz Batman ise ailesiyle birlikte fuara gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bahşılı Kaymakamlığı tarafından yürütülen Okuyan Kadınlar Kulübü Projesi, kadınları hem
Sıradaki Haber Bahşılı Kaymakamlığından kadınların gelişimine yönelik örnek proje