Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile ekonomik iş birliği ve kalkınma üzerine kapsamlı görüşmelerde bulundu. Ankara’da yapılan toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Suriyeli bakanlar da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile ekonomik

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye lideri Ahmed Şara ile Ankara’da bir araya geldi. Yılmaz, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, “Ülkelerimiz arasındaki ilişkilere geniş perspektiften baktık. Toplantımızda, ekonomik iş birliğimizin artırılması konusunda detaylı görüş alışverişinde bulunduk. Suriye’de ekonomik ve mali reformlar ile refahın artırılması için atılacak adımları ele aldık. Ülkedeki tarihi değişimler ve siyasi dönüşümün, kalkınma hedefleriyle taçlandırılacağına yürekten inanıyoruz. Yaptırımların kalktığı bir ortamda, uzun süredir kullanılmayan potansiyelin harekete geçirilmesini, hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının artırılmasını ve yüksek büyüme rakamlarıyla ekonomide atılım yapılmasını bekliyoruz. Gelişen Suriye, bölgesel refaha ve istikrara önemli katkı sağlayacaktır. Ahmed Şara ve heyetine yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederim. Suriye halkının barış, kalkınma ve yeniden inşa sürecinde Türkiye olarak her türlü desteği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Ayrıca, görüşmeye Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Suriye Dışişleri Bakanı Esad El Şeybani ve Suriye Savunma Bakanı Morhaf Abo Kasra da katıldı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı