Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Lideri Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederek vurguladığı önemli mesajlar verdi. Şehitlerin fedakarlık ve bağlılık örnekleriyle Türkiye’nin geleceğine ışık tuttuklarını belirtti ve her şeyin belirli bir zamanı olduğuna dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkücü Şehitler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü sebebiyle Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Bahçeli, anıta kırmızı karanfil bıraktıktan sonra dualarını eksik etmedi. Bahçeli, yaptığı konuşmada şehitliğin önemine vurgu yaparak, “Karanlıktan medet umanlar tarihin unutulmuş köşelerinde kaybolurken şehitlerimiz ahlaki değerleriyle çağlar üzerine parlamışlardır. Şehitlerimizin kutsal mirası dünya var olduğu sürece minnetle paylaşılacaktır. Onlar fedakarlığın ve kahramanlığın sembolüdür. Şehitlerimiz, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında öncü rol oynamış, bu uğurda hayatlarını feda etmekten çekinmemişlerdir” şeklinde konuştu.

Bahçeli, şehitlerin vatanlarına, milletlerine ve davalarına sadakatlerini vurgulayarak, “Fazilet, fedakarlık, feragat ve ferasetle örülü hayatlarını ülkelerine adayan şehitlerimiz gerçek kahramanlığın simgeleridir. Onlar davanın adamı olmuş, millet sevgisiyle yanıp tutuşmuşlardır” dedi. “Şehitler, her dönemin değil davalarının insanları olmuşlardır. Zulmü asla kabul etmemiş, çilelere göğüs germiş, erdemlerini her zaman ön planda tutmuşlardır” diyen Bahçeli, şehitlerin büyük bir özveri ve sadakatle hareket ettiklerini belirtti.

Halk ozanı Yunus Emre’nin dizelerine atıfta bulunarak konuşmasına devam eden Bahçeli, “Her şeyin bir vakti olduğunu, o vaktin hızla yaklaştığını” vurguladı. Şehitlerin aziz hatıralarına saygısızlık etmenin kabul edilemez olduğunu belirten Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir milli birlik ve kardeşlik asrına doğru hızla ilerlediğini ifade etti. Şehitlerin emanetlerinin Türk milleti için sonsuz değer taşıdığını söyleyen Bahçeli, vefasızlığın ve fitnenin asla kabul edilemeyeceğini belirtti.

Son olarak tüm şehitlerin mücadelesinin onurlu olduğunu vurgulayan Bahçeli, şehitlerin ölümsüz olduğuna inandıklarını, bu sebeple onları minnetle andıklarını ve gazilere de uzun ömürler dilediklerini dile getirdi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı