Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Keçiören’de haşere ve sineklere karşı önlem

Ankara Keçiören Belediyesi, sıcak havalarda haşere ve sineklere karşı yoğun temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapıyor. Başkan Mesut Özarslan, vatandaşların sağlığını korumak için gece gündüz sahada olduklarını belirtti.

Ankara Keçiören Belediyesi, sıcak havalarda haşere ve sineklere karşı yoğun

Keçiören Belediyesi, yaz aylarında yükselen sıcaklıklarla birlikte haşere ve sineklerle mücadele etmek amacıyla geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi.
Keçiören Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede meydana gelebilecek haşere ve sineklerle mücadele etmek için detaylı bir temizlik ve ilaçlama operasyonu başlattı. Ekipler, ilçenin 51 mahallesinde gece gündüz ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çöp konteynerleri öncelikle temizleniyor ve dezenfekte ediliyor, ardından haşerelerin üremesini engellemek için özel ilaçlarla işlem görüyor. Parklar, bahçeler, yeşil alanlar, caddeler, sokaklar ve çöp konteynerleri belirlenen bir program doğrultusunda düzenli olarak ilaçlanıyor.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Halk sağlığını korumak amacıyla yürütülen çalışmaların yaz boyunca devam edeceğini belirtti ve “Hem halk sağlığını korumak hem de vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz mevsimi geçirmesi için 7/24 sahadayız. Ekiplerimiz, gece gündüz temizlik ve ilaçlama çalışmalarını yürütmektedir” dedi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı