Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Nesil Güdüm Kiti ’GÖKÇE’ başarıyla ateşlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen ‘GÖKÇE’ adlı yeni nesil güdüm kiti ile AKINCI SİHA’nın başarılı entegrasyonunu duyurdu. Milli Teknoloji Hamlesi’ne vurgu yapan Bakan Kacır, yerli ve milli teknolojiyle atılan adımlardan gurur duyulacağını belirtti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK SAGE tarafından

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen Yeni Nesil Güdüm Kiti olan ‘GÖKÇE’nin başarılı bir şekilde fırlatıldığını duyurdu. Bakan Kacır, sosyal medya hesabından, ‘GÖKÇE’ adlı bu kitinin AKINCI SİHA tarafından başarılı bir şekilde kullanıldığını duyurdu.

Bakan Kacır, yaptığı açıklamada, “TÜBİTAK SAGE’in geliştirdiği Yeni Nesil Güdüm Kiti olan ‘GÖKÇE’, AKINCI SİHA tarafından başarılı bir şekilde fırlatıldı. Bu atışlar arasında yerli ve milli güdüm kitleriyle en uzun menzile ulaşılarak bir başarı elde edildi. Ayrıca, ‘GÖKÇE’ ile ‘AKINCI’nın entegrasyon sürecini de başarıyla tamamladık. Milli Teknoloji Hamlesi ile Tam Bağımsız Türkiye” ifadelerine yer verdi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı