Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki bir aracın motor kısmında çıkan yangın, bölgeye intikal eden itfaiye ekiplerince başarılı bir şekilde söndürüldü.
Olay, Günhan Mahallesi’nde bulunan Yıldız Sokak ile Muhtalip Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Arabayı kullanan Ramazan K., plakası 06 HUU 68 olan aracın motor kısmında seyir halindeyken meydana gelen yangını fark etti. Hemen aracı durduran sürücü, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine, polis ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Yangın, hızla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Ekipler, yangınla ilgili detaylı incelemelerde bulunmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.
