Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çorum’da yüzlerce vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla ‘12 Dev Adam’ı destekledi

Çorum’da A Milli Basketbol Takımı’nın final maçını izleyen yüzlerce vatandaş, maç sonunda duygusal anlar yaşadı. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, milli takımı gönüllerin şampiyonu olarak nitelendirdi ve gelecek başarılar için umutlu mesajlar verdi.

Çorum'da A Milli Basketbol Takımı'nın final maçını izleyen yüzlerce vatandaş,

Çorum kent meydanında bir araya gelen kalabalık bir grup, A Milli Basketbol Takımı’nın Almanya ile oynadığı final maçını takip etti. Kadeş Barış Meydanı’nı dolduran yüzlerce vatandaş, Türk bayraklarıyla donanmış bir şekilde 24 yıl sonra finale çıkan 12 Dev Adam’a destek vermek için bir araya geldi. Maç öncesi coşku dolu marşlar ve tezahüratlar eşliğinde heyecan doruktaydı. Maç sonunda, milli takımın ikincilikle yetinmesi sebebiyle vatandaşlar büyük bir üzüntü yaşadılar.

“12 Dev Adam gönlümüzdeki şampiyon” sloganıyla yankı buldu

Maçtan sonra konuşan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu gece 85 milyon insan olarak hepimiz ’12 Dev Adam’ın yanındaydık. Dünya Çorum’da dönüyordu. Binlerce kişiyle birlikte heyecanla maçı Kadeş Barış Meydanı’nda takip ettik. Elbette, mehter marşları ve bayraklar eşliğinde bir zafer kutlamak isterdik. Ancak onlar kalbimizin şampiyonu. Harika bir mücadele verdiler, milletimizi gururla temsil ettiler. Belki bu sefer olmadı ama bir sonraki sefer zafer bizim olacak. Avrupa ikincisi olan 12 Dev Adam’a gelecek maçlarında başarılar diliyoruz. Millet olarak, özellikle Çorumlular olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çorum’un Alaca ilçesinde bir otomobilin yön tabelasına çarpması sonucu sürücü
Sıradaki Haber Çorum’da otomobil tabelaya çarptı: 1 yaralı