Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Doha’da bir araya geldi. İkili ilişkiler ve bölgesel konuların yanı sıra İsrail’in Katar’a saldırısı ele alındı. Türkiye her zaman Katar’ın yanında olduğunu vurguladı ve arabuluculuk çalışmalarına destek vereceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doha’daki İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi.
Görüşmede, Türkiye ile Katar arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel konular ele alındı. Erdoğan, İsrail’in Katar’a yönelik saldırısının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak Türkiye’nin her zaman Katar’ın yanında olduğunu belirtti. İsrail’in saldırısının barış müzakerelerini sabote etmeyi amaçladığını ifade eden Erdoğan, müzakerelerin devamının her koşulda faydalı olacağını ve Türkiye’nin arabuluculuk çabalarını desteklemeye devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca, Türkiye ile Katar arasındaki ilişkilerin savunma sanayiinden güvenliğe kadar her alanda ilerletileceğini vurgulayan Erdoğan, İsrail saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifa temennisinde bulundu.
Erdoğan’ın görüşmesine Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın da eşlik etti.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile devam eden müzakerelere ilişkin
Sıradaki Haber Pezeşkiyan: “Balistik füzelerle ilgili hiçbir müzakere yapılmadı ve yapılmayacak da”