Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caporov ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile toplantıda bulundu ve Türkiye-Kırgızistan ilişkilerini güçlendirecek adımları ele aldı. Ayrıca, Cengiz Aytmatov’un kabrini ziyaret ederek Kırgız halkına muhabbetlerini iletti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile

Türkiye-Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 12. Dönem Toplantısı’na katılmak üzere Bişkek’e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile bir araya geldi.
Yılmaz, Kırgızistan ziyareti hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile olan dostluğumuz ve ortaya koydukları kapsamlı iş birliği vizyonu, tüm çalışmalarımıza güç vermektedir. Sayın Caparov ile yaptığımız görüşmede, ticaretten sanayiye, ulaşımdan enerjiye, eğitimden sağlığa uzanan ilişkilerimizi daha da güçlendirecek adımları görüştük” ifadelerine yer verdi.
Cevdet Yılmaz, Caparov’a ev sahipliği için teşekkür ederek, görüşmenin Türkiye-Kırgızistan kardeşliğini ve Türk dünyasındaki dayanışmayı artırmasını temenni etti.
Ziyaret kapsamında Cengiz Aytmatov’un kabrini de ziyaret eden Yılmaz, Kırgız kardeşlerine en içten selamlarını ileterek, ziyaretin hayırlı olması dileğinde bulundu. Yılmaz, “Ürkün Anıtı’nı ziyaret ederek Kırgız halkının özgürlük ve bağımsızlık mücadelesine de saygılarımı iletiyorum” dedi.

Lübnan’ın güneyinde İsrail tarafından gerçekleştirilen hava saldırıları ve topçu atışları
Sıradaki Haber İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarında can kaybı 47’ye yükseldi