Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Bakanı Memişoğlu “Sağlıkta Z-İnovasyon Zirvesi”nde gençlerle buluştu

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, gençlerle Sağlıkta Z-İnovasyon Zirvesi’nde buluştu. Geleceği şekillendirecek gençlere doğru bilgiye ulaşmanın önemini vurgulayarak, idealleri kaybetmemelerini tavsiye etti. Türkiye’nin sağlık alanında şanslı olduğunu belirterek, üretim ve bilgi geliştirmede güçlü altyapı kurulması gerektiğini söyledi. Sağlıklı bir toplum için sigara ve kötü alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, gençlerle Sağlıkta Z-İnovasyon Zirvesi'nde buluştu. Geleceği

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ankara’da düzenlenen Sağlıkta Z-İnovasyon Zirvesi’nde gençlerle bir araya geldi. Bakan Memişoğlu, zirve kapsamında düzenlenen “Zirve Arenası” oturumunda, sağlıkla ilgili bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerinden oluşan Sağlık Genç Meclisi’ne seslendi. Gençlere, kolayca ulaşılan bilginin hem avantaj hem de dezavantaj içerdiğini belirterek, yanlış bilgilerden kaçınmak için analitik düşünme ve deneyim kazanmanın önemini vurguladı. Bakan Memişoğlu, gençlere geçmişi okuma, kitaplardan öğrenme ve medyada gördüklerini analiz etme çağrısında bulunarak kendi düşünce tarzlarını oluşturmalarını önerdi.

Mutluluğun asıl sahibi olmanın, ideal sahibi olmak olduğunu hatırlatan Bakan, maddi değerlerin manevi değerlerin önüne geçtiği bir dünyada ideal sahibi olmanın önemini vurguladı. Türkiye’nin sağlık alanında şanslı bir ülke olduğunu belirten Memişoğlu, ülkenin sağlık çalışanlarının zeki ve çalışkan bir kadroya sahip olduğunu, bundan sonra üretim ve bilgi geliştirmenin de önemli olduğunu ifade etti.

Sağlıklı bir toplum için sigara, kötü alışkanlıklar ve sağlıksız beslenme gibi unsurlardan uzak durulması gerektiğini belirten Bakan, gençlerden bu farkındalığı çevrelerine yaymalarını beklediklerini dile getirdi. Bedenlerine iyi bakmanın ve sağlıklı kalmak için çaba sarf etmenin temel politikalarından biri olduğunu ifade etti.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı