Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakanoğlu: “100 Yıl Yetecek Altyapı Kurduk”

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçenin en önemli altyapı yatırımlarından

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçenin en önemli altyapı yatırımlarından biri olan içme suyu hattı ve bağlantı projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkan Hakanoğlu, göreve geldikleri dönemde Çiçekdağı’nın su kaynaklarının ve mevcut boru hatlarının hem yetersiz hem de sağlıksız bir durumda olduğunu belirterek, “Rabbim bize bu önemli işi yapmayı vesile etti.” ifadelerini kullandı.

40 Kilometrelik Kaynaktan Tatlı Su Getirildi

Açıklamaya göre proje kapsamında, 40 kilometre uzaklıktaki su kaynaklarından ilçeye içilebilir nitelikte tatlı su getirildi. Ayrıca, 155 bin metre uzunluğunda içme suyu hattı tamamen yenilenerek, tam otomasyon sistemleriyle desteklendi.

Üç Yeni Depo, 3700 Abone Bağlantısı

Çalışmalar kapsamında üç adet modern içme suyu deposu inşa edildi. Projenin son aşamasında ise 3.700 abonenin bağlantısı tamamlandı. 45 milyon TL bedelle gerçekleştirilen bu son kısım, geçici kabul aşamasına ulaştı.

“Çiçekdağımıza 100 Yıl Yetecek Altyapı Kurduk”

Belediye Başkanı Hakanoğlu, yapılan çalışmanın önümüzdeki 100 yılı kapsayacak şekilde planlandığını vurgulayarak, “Çiçekdağımıza ömre dayanıklı içme suyu hatları kazandırdık. Ancak su kaynaklarımızı zenginleştirme çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.

Sağlıklı Su, Sağlam Altyapı

Tamamlanan proje sayesinde, Çiçekdağı halkı artık daha sağlıklı ve sürdürülebilir içme suyuna kavuştu. Belediye, yeni su kaynaklarının devreye alınmasıyla birlikte altyapının geleceğe dayanıklı hale getirildiğini bildirdi.

Altın piyasasında hareketlilik sürerken, yatırımcılar ve vatandaşlar güncel altın fiyatlarını
Sıradaki Haber Gram, Çeyrek ve Yarım Altın Ne Kadar Oldu