Köseli Belediye Başkanı Mustafa Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada belediye ekiplerinin ağaç dikimi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini duyurdu.
“Daha Yeşil ve Daha Güzel Bir Köseli İçin Çalışıyoruz”
Başkan Duran, açıklamasında şunları söyledi: “Kasabamızın daha düzenli ve yeşil bir görünüme kavuşması için, orta refüjlerde ağaç dikimi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.
Her gün biraz daha güzelleşen, yaşaması daha güzel bir Köseli için çalışıyoruz.
Tüm çaba ve gayretlerimiz; halkımız daha yeşil, daha temiz, daha güzel bir kasabada yaşasın diye.”
Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor
Köseli Belediyesi ekipleri, kasaba genelinde yürütülen yeşil alan düzenleme ve altyapı yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Orta refüjlerde yapılan ağaçlandırma, hem görsel bir güzellik katarken hem de çevreye katkı sağlıyor.
Vatandaşlar, belediyenin bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kasabanın her geçen gün daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

