Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Ağızlıksız dolaştırılan pitbull, hem köpeğe hem de kendi sahibine saldırdı

    Mamak ilçesindeki olayda ağızlıksız pitbull, başka bir köpeğe saldırarak sahibini de ısırdı. Saldırının cep telefonu kamerasına yansımasıyla yaşanan kavga ve yaralanma ortaya çıktı. Saldırgan köpeğin sürekli saldırgan davranışlar sergilediği belirtildi.

    Mamak ilçesindeki olayda ağızlıksız

    Ankara’nın Mamak ilçesinde, dün akşam saatlerinde yaşanan bir olayda, ağızlıksız şekilde gezdirilen bir pitbull cinsi köpek, yoldan geçen başka bir köpeğe saldırdı. Saldırı sırasında müdahale etmeye çalışan sahibine de saldıran köpeğin saldırı anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
    Olayın detaylarına göre, pitbull cinsi köpeğin sahipleri tarafından ağızlık takılmadan gezdiriliyordu ve bu sırada başka bir köpeğe saldırdı. Sahibine saldırarak yaralayan pitbullun saldırı anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay nedeniyle küçük köpek ve saldırıya maruz kalan kadın yaralanırken, saldırgan köpeğin sürekli saldırgan davranışlar sergilediği belirtildi.

    TİKA, Aktau'daki Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ne
    Sıradaki Haber TİKA’dan Kazakistan’daki engelli bireylere ulaşım desteği