Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay Güven Tazeledi

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı, 8. Olağan Kongresi’ni geniş katılımla gerçekleştirdi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı,

Kongreye, TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Çelebi Altuntaş, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Köseli Belediye Başkanı Mustafa Duran, İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Taş, AK Parti ilçe teşkilatından birçok partili yer aldı.

Kongre açılış konuşması yapan AK Parti Yerköy İlçe Başkanı, Selahattin Atalay, AK Parti 8. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu süreçte emeği geçen tüm halkımıza ve partililerimize en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için en iyi şekilde çalışacağız. Bu yolda, partimize gönül veren tüm arkadaşlarımızla, omuz omuza mücadele etmeye ve partimizin hedefleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül,   AK Partinin bölgedeki gücünü artırmak için çalışmaların hızlandırılacağını ifade ederek, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde, bölge halkı için daha güçlü adımlar atacağını vurguladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan,; “Ak Parti Genel Merkezimizin ve delegelerimizin teveccühü ile İlçe Başkanı olarak seçilen Selahattin Atalay kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyor, Rabbimden birlik-beraberlik içerisinde İlçemiz için hayırlı işler yapmayı nasip etmesini diliyorum”dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan; AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Sayın Selahattin Atalay ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca, kongreye katılım sağlayan geçmiş dönem Yozgat Belediye Başkanı ve önce dönem AK Parti Yozgat İl Başkanımız Yusuf Başer’e, Çiçekdağı Belediye Başkanı Sayın Hasan Hasanoğlu’na, Köseli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Duran’a, partililerimize ve ilçe halkına teşekkür ederim.

Kongrenin, Yerköy ilçemize, Yozgat’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

HABER  : ORHAN EKİNCİ