Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Süper Lig, Hititlerin başkenti olan şehrimize çok yakışır. Gençlerimiz büyük bir heyecan yaşıyor, şehir olarak birlik içindeyiz” dedi.
Trendyol 1. Lig’de Play-off mücadelesi veren Ahlatcı Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aşgın, Çorum FK’nin yanlarında olduğunu ve destek olacaklarını belirtti. Şehrin Süper Lig’e layık olduğunu vurgulayan Aşgın, teknik direktörleri Tuncay Şanlı’nın belirlediği hedef doğrultusunda ilerlediklerini, önce Play-off, sonra da Süper Lig için mücadele ettiklerini söyledi.
Başkan Aşgın, şehrin Süper Lig’e layık olduğunu ifade ederek, “Hititlerin başkenti olan şehrimize Süper Lig çok yakışır. Şehirde büyük bir birlik ve heyecan var, özellikle gençlerimiz çok heyecanlı. Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Herkesin destek olabileceği güzel bir kampanya var, bu da şehrimize yakışıyor. Futbolcularımız büyük çaba gösteriyor, yönetimimiz de takımı başarıya taşımak için elinden geleni yapıyor” diye konuştu.
Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın desteğinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, şehrin birlik içinde olduğunu ve Play-Off mücadelelerinden sonra takımı Süper Lig’e taşımak istediklerini dile getirdi.
Çorum FK’nin “Süper Lig yolunda bir imza da sen at” kampanyasına destek verenler, 20 bin TL karşılığında futbolcular tarafından imzalanan 10 adet özel tasarım tişört ve kulüp logolu 50 adet kalem sahibi olabilecekler.