Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Böyle uyku görülmedi: Takside kendinden geçen şahıs polis ve sağlık ekiplerini seferber etti

    Bartın’da ticari takside derin uykuya dalan Enes A., polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Uzun uğraşlar sonucu uyanan Enes’in açlık ve yorgunluk nedeniyle tepki vermediği anlaşıldı. Kendisine tekrar yardım teklif edilse de tedaviyi reddederek olay yerinden ayrıldı.

    Bartın'da ticari takside derin

    Bartın’da, ticari takside hareketsiz halde yatan bir yolcu nedeniyle şoförün panik yaşadığı anlar yaşandı. Enes A. adındaki yolcunun takside tepki vermemesi üzerine endişelenen taksi şoförü, durumu derhal polis ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekiplerinin uzun çabaları sonucunda, uyku halinde olduğu anlaşılan yolcunun durumunu fark ettikleri ortaya çıktı.

    Bartın’da Enes A. adlı bir yolcu, bindiği ticari takside aniden derin bir uykuya daldı. Yolcunun tepki vermeyişi üzerine tedirgin olan taksi şoförü, Kemer Meydanı’nda bulunan polis ekiplerinden yardım istedi. Polislerin uzun uğraşlarına rağmen yolcu tepki vermedi, ancak nabzının ve kalp atışlarının düşük olduğu belirlendi. Polisin çağrısı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri de uykusundan uyandırmak için çaba sarf etti. Ancak, yolcunun tepkisiz kalması üzerine ekipler, onu taksideki sedyeyle taşımak zorunda kaldı. İlk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye nakledilmek istenen yolcu, aniden gözlerini açtı. Tekrar uykuya dalmadan önce yoğun çaba harcanarak uyandırılan yolcu, herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığı soruldu.

    Yolcu, uzun bir yolculuktan geldiğini, aç ve yorgun olduğunu söyledi. Ambulansa alınan yolcu tedaviyi reddettiğinden dolayı olay yerinden ayrıldı.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”