1. Haberler
  2. SPOR
  3. BOZOK SPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

BOZOK SPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

bozok spor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Ligin 3. haftasında 52 Orduspor FK ile evimizde oynadığımız karşılaşmada, tüm ekibimiz sahada sonuna kadar mücadele etti. Ancak maalesef, bariz hakem hataları maçın sonucunu belirleyen en büyük faktör oldu. Yediğimiz golde %100 ofsayt olduğunu hepimiz gördük. Bu durumun bir mazeret olmadığını biliyoruz, çünkü sahada var gücümüzle mücadele ettik. Ancak bu adaletsizliğe rağmen takımımızın gösterdiği mücadele ruhu, bizler için her şeyden daha kıymetli. Her saniyesinde savaştık, sonucu değiştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık ama istediğimiz galibiyeti alamadık. Yine de sahadan beraberlikle ayrıldık.
Maçın sadece adil olmayan kararlarla değil, takımımızın fedakarlıklarıyla da hatırlanması gerekiyor. Sezonun ilk haftasında sakatlanan iki oyuncumuzdan biri bugün sahaya ilk 11’de çıktı. Diğer oyuncumuz ise tam olarak iyileşmemesine rağmen, yediğimiz golün ardından kaptan Gökhan Erdöl’ün büyük fedakarlığıyla sakatlığının tamamen geçmemesine rağmen oyuna girme isteği, takımımızın mücadele gücünün ve inancının en büyük göstergelerindendir. Golden sonra hemen aksiyon alarak hem taktiksel değişikliklere hem de oyuncu değişikliklerine gittik. Bu hamlelerimiz sonuç verdi ve beraberliği getiren golü bulduk. Takımımın gösterdiği bu inanç ve kararlılık, bu yolun daha başında olduğumuzu, yılmadan devam edeceğimizi kanıtladı.
Taraftar Desteği ve Şehirle Bütünleşme
Bir diğer önemli konu ise taraftar desteği. Hafta sonu sahada mücadele eden takımımız, daha güçlü bir destekle çok daha fazlasını başarabileceğini defalarca gösterdi. Şehrimizin önde gelenlerinden, taraftarımızdan ve tüm Yozgat halkından maddi ve manevi desteklerini daha güçlü hissetmek istiyoruz. Bu takım, bu şehir için sahaya çıkıyor ve daha fazla birlik olduğumuzda, çok daha büyük zaferlere imza atacağımıza inancımız tam.
Bu takım inançlı bir takım, mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Her geçen gün daha da güçlenerek, daha iyi sonuçlar almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tek yürek olduğumuzda başarının önünde hiçbir engel duramaz.
Teşekkür ederim.
İLHAN ÖZBAY

BOZOK SPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin