Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde inşa edilen 10 yataklı devlet hastanesi faaliyete geçti. İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Çağdaş Derdiyok, yeni hastanenin halka konforlu sağlık hizmetleri sunacağını dile getirdi.
Çatalzeytin Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından tamamlanan modern tesisinde hasta kabulüne başladı. Yenilikçi altyapısıyla dikkat çeken hastane, vatandaşlara sağlık hizmetlerini sunmaya başladı. Resmi açılışı yakın zamanda yapılacak olan hastane, geniş imkanları ve konforlu hizmet anlayışıyla bölgedeki sağlık hizmet kalitesini artırıyor. Modern ekipmanlarla donatılan hastanede, hasta konforu kadar sağlık personelinin verimliliği de göz önünde bulunduruldu. Acil poliklinik, uzman hekim poliklinikleri, aile hekimliği birimleri, diş polikliniği, 10 yataklı klinik servis, 5 cihazlı hemodiyaliz ünitesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu gibi bölümlere sahip olan hastane, çeşitli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlandı.
İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Çağdaş Derdiyok, yeni tesisin sağlık alanında önemli bir adım olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımıza daha konforlu ve modern bir sağlık hizmeti sunmak ve personelimizin verimliliğini artırmak adına bu yeni binayı hizmete açtık. Bu yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Kastamonu Valimiz Sayın Meftun Dallı’ya ve milletvekillerimize minnettarız.” açıklamasında bulundu.
