1. Haberler
  2. SPOR
  3. GELECEĞİN PEHLİVANLARI VALİLİKTE AĞIRLANDI

GELECEĞİN PEHLİVANLARI VALİLİKTE AĞIRLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Ordu’da düzenlenen Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil eden geleceğin pehlivanlarını makamında ağırladı.

Ordu’da 23-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen U11-U13 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Yozgatlı güreşçiler hayli göz doldurdular.

Türkiye genelinde 81 ilden 1200 sporcunun katıldığı şampiyonada, Yozgatlı sporcular büyük başarı gösterdi.Turnuvada 48 kiloda Yusuf Eren Tokat Türkiye 2’ncisi, 44 kiloda Hamza Akyol Türkiye 3’üncüsü, 62 kiloda İbrahim Devran Aksu Türkiye 3’üncüsü ve 88 kiloda Bünyamin Sarıaslan Türkiye 3’üncüsü olarak kürsüye çıkmayı başardılar.Yarışmalarda ayrıca takımlar kategorisinde de  Yozgat Belediyesi Güreş Kulübü Türkiye 6’ncısı olarak önemli bir başarıya imza attı.

Vali Mehmet Ali Özkan, Ordu’da gerçekleştirilen şampiyonaya damga vuran sporcuları ve antrenörlerini makamında misafir ederek tebrik ettiVali Özkan genç pehlivanları tebrik ederek eğitim ve spor hayatlarında başarı diledi. haber merkezi

GELECEĞİN PEHLİVANLARI VALİLİKTE AĞIRLANDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin