Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Gençlerbirliği Başkanı Sungur: “Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak”

    Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, takımın Süper Lig’e ait olduğunu vurgulayarak kalıcı olmayı hedeflediklerini belirtti. Sungur, kulübün kurumsal yapısı ve yönetimin desteği ile Süper Lig’e yükseldiklerini söyledi. Transfer sürecinde ise iyi bir kadro kuracaklarını açıkladı.

    Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur,

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, takımın hedefinin Süper Lig’de uzun süre kalıcı olmak olduğunu belirtti. Sungur, İlhan Cavcav Tesisleri’nde akşam antrenmanı öncesinde medya mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı açıklamada, kulübün Süper Lig seviyesine ait olduğunu vurgulayarak bu lige daimi olarak yükselmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

    Başkan Sungur, Gençlerbirliği’nin Süper Lig’e yükselmediğini, aslında geri döndüğünü ifade ederek, Süper Lig’in zorluğuna rağmen 1. Lig’in daha zorlu olduğunu söyledi. Kulübün kısıtlı bütçesiyle kurumsal yapı ve yönetim desteğiyle Süper Lig’e çıktığını ve başarılı bir süreç yaşandığını aktaran Sungur, “Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Gençlerbirliği’nin yerinin her zaman Süper Lig olduğunu düşünüyoruz. Bu sezon transfer sürecine kaleci pozisyonundan başladık. Şu anda oyuncu seçme sürecindeyiz ve iyi bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Ankara artık başarıya aç, tek Süper Lig takımı var ve bunun bilincindeyiz” dedi.

    Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler,
    Sıradaki Haber Bakan Güler Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu tarafından gerçekleştirilen video telekonferans toplantısına katıldı