1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. iPhone 16 ne zaman çıkacak?

iPhone 16 ne zaman çıkacak?

iPhone-16
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 16 çıkış tarihi ve fiyatı 2024 || iPhone 16 ne zaman çıkacak, özellikleri nasıl olacak?

iPhone 16 çıkış tarihi ile ilgili süreç devam ediyor. Apple’ın bu yıl piyasaya sürmesi planlanan iPhone 16 serisi teknoloji tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor.

TANITIM TARİHİ AÇIKLANDI MI?

iphone-16

Apple, her yıl Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtarak teknoloji dünyasını heyecanlandırıyor ve 2024 yılında da benzer bir senaryonun yaşanması bekleniyor. iPhone 16 ailesinin Eylül ayında tanıtılıp Ekim ayında piyasaya sürülmesi öngörülüyor. Tüm modellerin daha ince çerçevelerle geleceği, iPhone’un daha modern ve şık bir görünüme kavuşacağı söyleniyor.

iPhone-16

Yeni seride daha fazla depolama kapasitesi ile sunulabilir. Ayrıca iOS 18 ile birlikte gelecek ve bu sürümün, özellikle AI özelliklerinde önemli iyileştirmeler getirmesi bekleniyor​​.

iPhone 16 batarya kapasitesi belli oldu

Çin merkezli güvenilir kaynaklardan Instant Digital’ın ortaya attığı iddialara göre, iPhone 16 Pro modelinde batarya kapasitesi 3.577 mAh olacak. Geçen yılın iPhone 15 Pro modelinde ise 3.274 mAh’lik bir batarya bulunuyordu.

iphone-16

FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone 16’nın 100 dolarlık bir fiyat artışıyla 899 dolar etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Tıpkı iPhone 16’da olduğu gibi iPhone 16 Plus modelinin de 100 dolarlık bir zamla 999 dolarlık fiyatla satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Son olarak iPhone 16 Pro Max veya iPhone 16 Ultra modelinin de 1.299 dolar etiketiyle kullanıcılarla buluşması söz konusu.

iPhone 16 serisi ile birlikte kullanıcılar, performans ve verimlilik konusunda önemli gelişmeler bekleyebilirler, bu da son yılların en çok beklenen teknoloji lansmanlarından biri haline geliyor.

Apple henüz bu özellikleri resmi olarak doğrulamış değil ancak sızıntıların gerçek olması durumunda, tüketiciler akıllı telefon teknolojisinde yeni bir standart belirleyecek batarya iyileştirmelerini bekleyebilirler. Apple‘ın iPhone 16 serisini tanıtmaya hazırlandığı bu süreçte, daha fazla güncelleme için takipte kalın.

Not: Bu fiyatlar kesin olmamakla birlikte resmi rakamlar değil,  rakamlar Apple tarafından resmi olarak açıklandıktan sonra belli olacaktır. 

güncel teknoloji haberleri için bizi takip edin

iPhone 16 ne zaman çıkacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin