Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    İstanbul Valisi Davut Gül, halı fuarını ziyaret etti

    İstanbul Valisi Davut Gül, CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı’nı ziyaret ederek sektördeki Türk gücünü vurguladı. Fuar, 18 ülkeden 600 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Başta Gaziantepli firmalar olmak üzere sektörü öven Vali Gül, fuarın Türkiye için büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

    İstanbul Valisi Davut Gül,

    İstanbul Valisi Davut Gül, CFE Uluslararası Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı’nı ziyaret etti ve GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan’dan fuar hakkında bilgi aldı. Vali Gül, fuar kapsamında sergilenen ürünleri inceledi ve firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu. Fuarla ilgili olarak, “Türkiye’nin halı sektöründeki gücünü dünyaya bir kez daha duyuran çok güzel Uluslararası bir etkinlik gerçekleşti” şeklinde konuştu.

    Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ve İstanbul Halı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen CFE Carpet and Flooring Expo İstanbul 2025 Fuarı’na, 18 ülkeden 145’ı yabancı 600 firma ve firma temsilcisi katıldı. Her yıl büyüyerek sektördeki önemini artıran CFE Uluslararası Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı, halı ve yer kaplamaları sektöründe dünyanın en büyük etkinliklerinden biri haline gelmiştir.

    Vali Gül, 7-10 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarın son gününde ziyaretçiler arasındaydı. Fuarda çoğunlukla Gaziantepli firmaların yer aldığını gözlemledikten sonra yaptığı açıklamada, halı sektörünü ve Türkiye’nin önde gelen halı üreticilerini Gaziantep Valiliği döneminde yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirtti. Vali Gül, Türkiye’nin halı sektöründeki başarısını vurgulayarak, fuarın Türkiye’nin gücünü dünyaya gösteren önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

    GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, İstanbul Valisi Davut Gül’ün fuara büyük destek verdiğini ve başarısında önemli rol oynadığını belirtti. Fuarda katılımcı firmaları ziyaret ettiklerini dile getiren Kaplan, bu başarının halı sektörünün birlik ve beraberliği ile, Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Valiliği’nin sağladığı destekler sayesinde elde edildiğini kaydetti. Vali Gül’e ve destek veren paydaşlara teşekkürlerini ileten Kaplan, fuarın yüksek ilgi görmesinden memnun olduklarını ifade etti.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”