Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Kayseri’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

    Kayseri’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla çelenk koyma töreni düzenlendi. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, basın mensuplarının sorunlarını çözmek için devlet nezdinde çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca konut sahibi yapma projesinde ikinci etap için müjdeli haberler olduğunu duyurdu.

    Kayseri'de 10 Ocak Çalışan

    Kayseri’de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle çelenk sunma töreni icra edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ, yönetim kurulu üyeleri ve basın çalışanları iştirak etti. Tören, saygı duruşuyla başlayıp İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunulmasının ardından KGC binasında düzenlenen kokteyl ile devam etti. Protokol üyeleri, katılımcı basın mensupları ile bir araya gelerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.

    KGC Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ, basın mensuplarının sorunlarının devlet nezdinde de çözüme kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Kösedağ, şu sözlerle açıklamalarda bulundu: “Öncelikle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Geçmişte gazete patronlarının 3 gün süreyle gazete yayınlamama kararının ardından çalışanlar ve halkın haber alma özgürlüğünü korumak amacıyla çıkardıkları bir gazete var. O tarihten beri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Görev yaptığınız zorlu koşulların farkındayız. Yaşadığınız problemler olsa da, bunları birlikte aşabileceğimize inancımız tamdır. Basın mensuplarımızın sorunlarını da devlet yetkililerinin gündemine taşıyacağız. Ayrıca, sevindirici bir haberim de var. Dün itibarıyla aldığımız güzel bir gelişme var. Daha önce meslektaşlarımızı konut sahibi yapmak adına yürüttüğümüz çalışmaların ikinci aşamasıyla ilgili olumlu sonuçlar elde ettik. Gelecek süreçte konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapacağız. Hepinize teşekkür ederim ve bir kez daha gününüzü kutlarım.”

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”