1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Kazım Arslan’dan Öğrencilere müjde!

Kazım Arslan’dan Öğrencilere müjde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar,  2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesi öğrencilerimizin yaşadığı ulaşım sorununun  çözüme kavuşturulması için Yozgat Belediye  Başkanı Dr. Kazım Arslan ile bir araya geldi.

Görüşmede üniversite kampüs alanı ile kent merkezi arasındaki ulaşım sorunları ele alındı. Yoğun olan saatlerde otobüs seferlerinin artırılması, duraklarda ilan edilen hareket saatlerinin güncellenmesi ve araçların bu saatlere riayet etmesi, otobüs durakları ve öğrenci bilet fiyatları gibi konu başlıklarında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ulaşım ile ilgili gerekli adımların atılacağını söyledi. Öğrencilerin yaşadığı ulaşım sorununun  çözüme kavuşturmak adına çalışma başlattıklarını  belirten  Yozgat Belediye  Başkanı Dr. Kazım  Arslan, “ Ulaşımda yaşanan sorunu  yakinen takip ediyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi gerekli çalışmalara başlayıp, özellikle hem ek seferler hem de yeni güzergahlar oluşturup ulaşım sorununu  çözmek istiyoruz” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar da ‘Öğrenci odaklı’ bir eğitim anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yozgat Bozok Üniversitesi’nde  öğrenim gören öğrencilerin en kaliteli eğitimi en iyi koşullarda alması için gayret gösterdiklerini belirten Rektörümüz , “  Üniversite yönetimi olarak öğrencilerimiz her zaman birinci önceliğimiz. Öğrencilerimizin memnuniyeti ve mutluluğu bizler için öncelik arz ediyor. Çünkü üniversite demek öğrenci demek, onlar bizim en önemli paydaşımız. Onların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak da  bizim işimiz. Bu anlamda özellikle ulaşımda yaşanan sıkıntının giderilmesi için yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ile bir araya geldik. En kısa sürede bu sorunun giderileceğinin sözünü aldık. Üniversite yönetimi olarak ulaşımdan barınmaya, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere varıncaya kadar öğrencilerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Bunun başlangıcı olarak kampüsümüzün daha yeşil ve modern bir hale gelmesi için başlattığımız peyzaj ve çevre düzenleme  çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerini sürdüreceği yeni alanlar ve öğrenci topluluklarımız için yeni mekanlar  inşa ederek öğrencilerimizin sosyal, kültürel alanlarda daha geniş imkanlara sahip olması için gayret ediyoruz. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a üniversitemize sağlayacağı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Kazım Arslan’dan Öğrencilere müjde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin