Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Kırşehir’de bayram öncesi esnafta hareketlilik başladı

    Kırşehir’de Ramazan Bayramı öncesi esnafta hareketlilik başladı. Terziler gece mesaisinde, kolonya ve şeker satıcıları ise indirimlerle vatandaşların alışverişini destekliyor. İftar sonrası şehirde yoğun alışveriş yaşanıyor. Levent Çalışır ve Mehmet Vatanuğruna işlerin bayrama yakın arttığını belirtiyor.

    Kırşehir'de Ramazan Bayramı öncesi

    Kırşehir’de Ramazan Bayramı yaklaşırken, esnaflarda hareketlilik gözlemleniyor. Bayramlık şekeri ve kolonya satıcıları indirimlerle müşterilerini cezbetmeye çalışırken, terziler de iş yoğunluğundan şikayetçi. Kente yıllardır hizmet veren terzi Levent Çalışır, bayram öncesinde işlerinin hızla arttığını ve gece mesailerine kaldıklarını belirtti. Çalışır, “Bayram haftasında talepler artıyor. Özellikle bayramlık kıyafetlerin tadilatıyla uğraşıyoruz. Hazır giysilerde değişiklik yapmanın yanı sıra, özel dikimler de gerçekleştiriyoruz” dedi.

    Özellikle Ramazan Bayramı alışverişlerinin vazgeçilmezleri olan kolonya, çikolata ve şeker gibi ürünlerde esnaf büyük indirimler yapıyor. Kolonya ve şeker satıcısı Mehmet Vatanuğruna, ekonomik koşulları dikkate alarak indirim kararı aldıklarını dile getirdi. Vatanuğruna, “Ramazan ayı sakin geçti. Ancak bayram yaklaştıkça işlerimiz hızla arttı. Müşterilerimizin bayram alışverişlerini rahat yapabilmeleri adına biz de indirim uyguluyoruz. Herkesin kolonya ve şeker alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

    Şehirde özellikle iftar sonrası dönemde alışveriş yoğunluğunun arttığı gözlemleniyor.

    Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, köylerdeki
    Sıradaki Haber Jandarmadan çiftçilere yangın uyarısı