1. Haberler
  2. SPOR
  3. Köse; “Takımı almak isteyenleri bekliyoruz”

Köse; “Takımı almak isteyenleri bekliyoruz”

featured
YOZGAT BELEDİYESİ BOZOKSPOR KULÜBÜ BAŞKANI CELAL KÖSE HAFTA SONU OYNANAN MURAT 2020 GENÇ SPOR MAÇINDA ÇIKAN OLAYLARIN TAKİPÇİSİ OLDUKLARINI SÖYLEYEREK, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU’NU (TFF) GÖREVE DAVET ETTİ (İHSAN ÇELİKKAYA/YOZGAT-İHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda Yozgat Belediyesi Bozokspor’la ilgili olarak çeşitli eleştirilere  hedef olan kulüp başkanı Celal Köse en sonunda patladı.Özel bürosunda bir basın toplantısı düzenleyen Yozgat eski Belediye Başkanı Celal Köse Bozokspor kongresinin 27 Temmuz Cumartesi günü Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda saat 14:00’de yapılacağını belirterek “ Takımı almak isteyenleri bekliyoruz. Babayiğitleri görelim. Aday çıksa da çıkmasa da biz bırakacağız. Devam etmek gibi bir düşüncemiz yok. Yozgat Bozoksporu almayan da vermeyen de namettir” dedi.Basın toplantısında  Bozokspora cebinden 11 milyon lira harcadığını da açıklayan Celal Köse ,bundan sonraki süreçte kendisine yöneltilen eleştirilere karşı susmayacağını da ifade etti.Köse,basın toplantısında Yozgat Bozokspor kulübü başkan adayı Ahmet Fahri Yaşardan özür beklediğini de söyledi.

Yozgat Belediyesi eski başkanı ve Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübü başkanı Celal Köse basın toplantısında aynen şöyle konuştu ;

“Biz takımı Belediye’yi bıraktığımız gün bırakacaktık. Ligi Biz 3. lig sevincini yaşadıktan sonra bırakalım dedik. Şampiyonluk öncesinde bir aksaklık çıkmasın dedik. Yozgatspor 1959 FK’nın başına gelenler Bozokspor’un başına gelmesin diye bıraktık. Biz bırakacağımızı açıkladıktan sonra bir konsorsiyum oluştu. Dediler ki Ahmet Fahri Yaşar kulübün başkanı olacak dediler. Ben sosyal medyadan öğrendim. İki İl Başkanımızı tebrik ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. O toplantılara davet edilmedim. İkinci toplantıya da davet edilmedim. Belediye Başkanının da olması lazımdı. Bizim de olmamız lazım. 10 Temmuz’da o fotoğrafı gördükten sonra toplantıyı yaptık. Olağanüstü seçim toplantısı kararı aldık. Ahmet Fahri Yaşar hocam bizde de bir sıkıntı yok. Devam etsinler dedik. Pazartesi günü Ahmet hocamı aramışım. Bu yönetim kuruluna girecek kişilerin isimleri olacak, biz onları üye yapacağız dedik. Başkanım bir saate kadar gönderiyorum dedi. Saat 19:00’a kadar bekledim. Mesaj attım. İsimler hala gelmedi diye. O gün akşam öğrendik ki Ahmet hocam açıklama yapmış. Bizi suçlamış. Kongre kararı aldığımızı biliyor. En az 15 gün içerisinde kongre yapılabileceğini kendisi de biliyor. Çoğunluk sağlanmazsa 3 Ağustos’ta tekrar yapılacağını da biliyor. Ama açıklamaları bizi incitti.  Kimler söz verdi, sözünü kimler yerine getirmedi. Ahmet Fahri Hocam’dan da özür bekliyorum.Ahmet Fahri Yaşar hocam bunu bildiği halde bizi töhmet altında bırakması tamamen akıl tutulması. Biz sustukça üstümüze geliyorlar. Biz niye susuyoruz. Birlik beraberlik bozulmasın diye yapıyoruz. Ama bundan sonra susmayacağız. Her lafa verilecek cevabımız da var. Bu da böyle bilinsin.

Bundan sonraki süreçte biz kongremizi yapacağız. Ağzı olan konuşuyor. Üzerimize geliyorlar. Celal Köse takımı vermek istemiyormuş. Celal Köse takımı vermek istemiyorsa namerttir. Vermeyen de namert almayanda namert. Siyaset malzemesi olmasın diye biz mücadele veriyoruz. Hala siyaset malzemesi yapıyorlar. Belediye Başkanımıza da yanlış bilgi veriyorlar.  Bizim kimseye faydamızdan başka zararımız yok.

Bozokspor için bugüne kadar Cebimizden 11 milyon lira harcadım. İki dairemi verdim. Kazım Emiroğlu Şimşek bir dairesini verdi. Biz taşın altına gövdemizi koyduk. Mali açından bu fedakârlığı yaptık. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını verdik” haber merkezi

Köse; “Takımı almak isteyenleri bekliyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin