Kastamonu’da bir apartman dairesinden silahla ateş eden ve ardından kayıplara karışan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Saraçlar Mahallesi Araç Caddesi’nde dün meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir apartmanın 3. katından gelen silah sesi ve balkon camının kırıldığını fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Polis ekipleri, itfaiye aracının merdiveniyle içeriye girerek yapılan kontrollerde kurşun kovanları buldu ancak evde kimsenin olmadığı tespit edildi.
Olayın ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı ve yürütülen çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren S.K. isimli şahıs yakalandı ve gözaltına alındı. Ayrıca, şüphelinin olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.
Şahıs hakkındaki adli sürecin devam ettiği belirtildi.
